Materiali

Le najbolj kvalitetni materiali iz katerih se izdelujejo kuhinje in kuhinjsko pohištvo so lahko dolgoročno zagotovilo obstojnosti tovrstnega pohištva. V kolikor se odločamo za nakup nove kuhinje ali katerega izmed posameznih kosov kuhinjskega pohištva, se moramo vnaprej prepričati, da so materiali iz katerih so kuhinje narejene dovolj kvalitetni in da imajo kuhinje na ta način dovolj dolgo življenjsko dobo. Tokrat vam predstavljamo naslednje materiale:

 

 

PULTI

Kuhinjski pulti so najpogosteje uporabljeni kot odlagališče naših gospodinjskih aparatov, vendar lahko prav lepo oblikovani kuhinjski pulti poskrbijo za tisto dodatno piko na i k celotnemu izgledu naše kuhinje. Pri nas se ljudje po večini odločajo za kerrock pulte ali pa cenejšo varianto materialov ultrapas. Vse na temo kuhinjski pulti najdete tukaj.

 

OKOVJE

Kvalitetno okovje za kuhinjsko pohištvo že vrsto let izdeluje podjetje Blum, ki spada med svetovno najbolj znane proizvajalce za pohištveno okovje. Njihovi izdelki slovijo po vrhunski kakovosti ter vedno novih inovacijah na področju kuhinjskega pohištva in druge notranje opreme. Več na temo okovje najdete tukaj.

 

LAMINATI – ULTRAPAS

Laminatne plošče (poznamo jih tudi pod imenom ultrapas) odlikuje izredno visoka odpornost na visoke temperature, različna kemijska sredstva, udarce in praske. Največkrat se taki laminati uporabljajo pri izdelavi kuhinjskih pultov, vratc, kuhinjskih miz in drugega notranjega pohištva. Več na to temo najdete tukaj.

Galerija slik

thumbs_img_8323 thumbs_img_8311 thumbs_img_8288 5 IMG_9599